Baan TASC

Gerben Baan

Salgs- og servicespesialist BAAN TASC

Jeg heter Gerben Baan. Jeg kommer fra Nederland, og i 2019 flyttet jeg til Norge, tilsammen med kona mi. Vi elsker dette vakre landet, og vi er så glade for at jeg kunne ta med meg jobben mens vi flyttet.

I 2003 startet jeg karrieren min på Tigerstop Europe BV i Wierden, Nederland.
Jeg har jobbet i alle deler av selskapet; fra å bygge og installere maskiner til å være servicetekniker. Dette har gitt meg mye kunnskap og erfaring, som nå brukes til å gi opplæring til forhandlere og sluttbrukere. Det er dem som ønsker å få mer kunnskap om maskinene sine i eget selskap. For øyeblikket tilbyr jeg online-tjenester for forhandlere med maskiner over hele Europa.

Hva vil du kontakte for?

 TigerStop og Graule er ikke så kjent i Norge ennå, så jeg har gjort det til mitt oppdrag å gi deg sjansen til å bli kjent med nøyaktige sag systemer og vise hvordan du kan jobbe mer effektivt og presist.


Baan TASC:

  • Trade

  • Advice

  • Service

  • Counseling

Jeg trives virkelig med å analysere problemer og støtte selskaper for å løse maskinfeil de kommer over. Men jeg er også en veldig progressiv person som liker den nyeste teknologien veldig godt.

Din bransje, dine materialer, våre løsninger

For små, lokale produsenter, store fabrikker, metallarbeidere, treverkere og mange andre næringer hvor saging er en viktig del av arbeidsprosessen. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.

Fortsette