TigerStop løsninger

TigerStop:

Løsningene som gjør virksomheten din komplett

Arbeid raskere
Øk produktiviteten med dette posisjonerings- og skyvesystemet. Det automatiske systemet tillater mye raskere behandling. Du går inn i størrelses- eller klippelisten, og TigerStop beveger seg automatisk til riktig posisjon, og maskinen din utfører operasjonen.

Høyere presisjon
TigerStop plasseres raskt til ønsket lengde med en repeterbarhet på +/- 0,1 mm, hver gang. Takket være denne presisjonen kreves det mindre reparasjonsarbeid!

Lett å bruke
TigerStop er veldig brukervennlig. Takket være den enkle operasjonen kan du komme raskt i gang, det taler for seg selv. Der du pleide å bestemme lengden ved hjelp av et manuelt stopp eller målebånd, gjør TigerStop dette nå veldig enkelt og raskt. Det er ikke lenger nødvendig å justere maskinen, noe som sparer tid og dermed penger.

Mange funksjoner
TigerStop har et stort antall standardfunksjoner og er enkel å montere på eksisterende maskiner i tre-, aluminium-, metall- og plastindustrien.

Automatisering for alle fabrikker
Det spiller ingen rolle om du har 100 m2 eller 1.000.000 m2 arbeidsgulv. Alle må måle deler raskt og nøyaktig. Vi har løsninger for enhver produsent - stor eller liten - som ønsker å få et konkurransefortrinn.

Forbedre resultatet
Kostnadene for råvarer øker. I tillegg med tanke på miljøet og fotavtrykket du legger igjen som firma, kan det være lurt å være ekstra oppmerksom på mengden restavfall du har igjen.

Å bruke en TigerStop, spesielt med Dynamic Optimization ™ -programvare, maksimerer avkastningen og forbedrer (forretnings) resultater.

Automatisk måling av falllengder
Automatisk måling av falllengder, hvoretter materialet er optimalisert.